20111003

Meloni

Tällä hetkellä haluan itselleni kaksi lakkaa. Toinen on täydellinen sininen ja toinen vesimelonilakka. Sain jostain idean tehdä jonkinmoiset vesimelonikynnet, mutta lakkojani tutkiessani en löytänyt mitään vesimelonimaisen tummaa vaaleanpunaista, mutta koska pakko oli nämä kynnet toteuttaa, niin käytin perus punaista.


Ajatuksen juoksuni ei varmaan ollut ihan parhaimmillaan myöskään ajatellessani että kynsistä tulisi jostain syystä paremman näköiset, jos teen melonin siemenet vähän isompina, koska no... Näin ei käynyt... 


Pohjalla Evelinen hologrammihtava lakka, punainen Wild and Crazy, vaaleanvihreä Snowcrystal, vihreä Depend ja mustat pisteet Maybelline mny.

5 kommenttia:

Melli kirjoitti...

Onpas kivannäköset kynnet, ihanan raikkaat :) Kulta sopii noihin yllättävän hyvin, ei tulis välttämättä itselle ekana mieleen, mutta tykkään paljon!

Petra kirjoitti...

Kiitos. :) Joo ei tullut toi kultane mullekaan ekana mieleen, mutta jotenki päädyin kuitenkin sitä laittamaan... :D

PaRaDeaD kirjoitti...

Hassut! :D Tuo kultainen näyttää kivalta lakalta!

Prunella kirjoitti...

Mun mielestä noi isot siemenet toimii juurikin tosi hyvin, samoin tuo punainen! Todella herkulliset! Nuo isot siemenet tuovat vähän sellaista lelu tai piirrosfiilistä. Vesimelonikynsiä on tullut nähtyä jo aika paljon, mutta tällaisena kärkiversiona ovat tuoreet ja todella hauskat.

Petra kirjoitti...

Paradead::D Joo onhan tuo ihan kiva, mutta ei se ihan noin kultainen ole oikeasti.
Prunella: Kiva kuulla! Mua vaan pelotti, että kun on tuollaset isot siemenet niin pian niitä ei sit tunnisteta meloneiks yms yms. Joo kieltämättä, en itsekään ole nähnyt kärjissä, mutta tuli idea ja olihan ne pakko myös toteuttaa. :)