20111011

Haasteita

Sain tällaset haasteet Nooralta ja PaRaDeaDilta, kiitos niistä!


Kerro itsestäsi kahdeksan randomia asiaa, ja haasta kahdeksan edelleen.

1. Ostin juuri ukulelen ja olen soitellut sitä tässä viime päivät. Vasemman käden sormenpäät on ihan älyttömän kipeät, mutta kun pakko soittaa..

2. Voin sanoa olevani ihan hyvä tekemään ruokaa, vaikka joskus mulle tulee mitä oudompia kämmejä. Salaatit on mun bravuuri, uskokaa tai älkää mutta niitäkin voi "osata tehdä".

3. Tässä mun kaks ruoanlaitto kämmiä: Kerran keitin perunoita, mutta unohdin lisätä veden. Toinen tapahtui juuri äsken: tein pannaria, mutta vahingossa pistin pellin vinoon uuniin jolloin toinen puoli pannarista tulikin paksummaksi kuin toinen (1mm-3snt) ja noh... Se toinen puoli oli musta tän paiston jälkeen.

4. Lähestulkoon kaikki kuuluu syödä lusikalla, etenkin makarooni.

5. Mun elämästä löytyy joitain erittäin outoja hetkiä. Tässä pari: Suunniteltiin Lotan kanssa Manchester -lomaa, mutta koska meillä ei ollut varaa, hyppäsimme Jyväskylän liikenteen kyytiin ja ajettiin bussilla keskustaan ja leikittiin linkkimatkan ajan olevamme Manchesterissa. Oltiin etummaisissa penkeissä ja bussikuski sai hyvä naurut meidän puhuessa tähän tyyliin: "HEI KATO! Manchesterilainen S-Market". Bussista poistuessamme tietenkin kiitimme kyydistä "Thanks mate!", johon kuski "You're welcome!". Toinen oli mun ja Neetan hetket, jolloin testasimme miten kookospähkinän saa rikki. Voi niitä aikoja..

6. Mulla on joku juttu että haluaisin soittaa kaikkia vähänkin epänormaalimpia soittimia, vuoden himotuslistalla on ollut ocarina, ja joskus sen vielä ostankin! Nyt haluan banjon.

7. Nappasin kesällä häissä morsiuskimpun.

8. En ennen osannut käyttää miniläppäreitä ollenkaan, mutta nyt tää alkaa jo luonnistua. Harmi ettei mulla ole tekstinäytteitä siitä kun olin ekaa kertaa ystäväni miniläppärillä. Kukaan ei saanut mitään tolkkua siitä mitä kirjotin ja kaikki luuli mun olevan umpikännissä, näin ei kuitenkaan ollut. Onneks me saatiin Lotan kanssa siitä erittäin hyvät naurut.


Toisena tehtävänä on siis vastata kymmeneen kysymykseen ja antaa haaste eteenpäin kymmenelle blogille.


1. Suosikkiväri: Valkonen

2. Suosikkieläin:Laiskiainen

3. Suosikkinumero: 4

4. Suosikki alkoholiton juoma: Mehukeitto (kun sitä mun jääkaapissa on, niin se toimii juomana)

5. Facebook vs. Twitter: Facebook

6. Intohimoni: Musiikki, kynnet ja hullut asiat

7. Saada vai antaa lahja: Se on kakspiippunen juttu, mutta just nyt ottasin mieluummin lahjan vastaan.

8. Suosikkikuvio: Piece merkki jos se käy?

9. Suosikkiviikonpäivä: Apua! Vaikka perjantai

10. Suosikkikukka: Kurpitsa. Ei mulla sellasta ole, mutta Laura puhu mulle just kurpitsasta joten se saa olla mun suosikki"kukka"

Ihan vaan, koska tiedän kuinka paljon Larppa tykkäs irc-galleria aikoina tehä näitä tällasia, niin haastanpas nyt sitten hänet. :--------)