20111004

Kultainen ketju kultaisilla kynsillä

KultainenkuOstelin perjantaina uusia lakkoja ja yksi niistä on näissä kynsissä oleva kultainen, jota pitikin heti oston jälkeen päästä kokeilemaan. Lisäksi samaisena päivänä postin mukana saapui Sannalta paketti, joka sisälsi mm. kultaista kynsiketjua jonka kokeilu kovasti himotti. No eikun vaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja lakkaa kynsille!


Päädyin yhdistämään kultaisen lakkani mustaan, joka onkin melkoisen tavallinen yhdistelmä, mutta ah, niin toimiva.


Jos omistaisin konadeja, olisin luultavasti tehnyt niillä jotain. Toisaalta en sitten tiedä kuinka olisin ketjut saanut sinne sommiteltua,mutta siitä ei tarvitse murehtia, koska yksiäkään konad juttuja en omista. Ehkä kuitenkin moiset omistukseeni tulevat tämän viikon aikana, EHKÄ.



Kynsijuttuja en ollutkaa ostellut hetkeen, joten oli mukavaa ostaa neljä uutta tulokasta lakkojeni joukkoon. Tietenkin myös uudet koristeluvälineet olivat erityisen tervetulleita, mutta niistä kokonaan oma päivityksensä, kunhan saan ne kuvattua ja käyttööni koneen, jolla päivityksen teen. Terveisiä siskoni luota, Krista on tällä hetkellä käyttämässä koiraa ulkona ja tässä minä vaan tyytyväisenä sen koneella olen lämpösessä!

Asiasta kolmanteen, taisin juuri ostaa ukulelen, mikähän muhun on tullut.

Ei kommentteja: