20111023

Koira nimeltä Elmo

Nyt mennään vähän ohi blogin aihepiiristä, mutta monet muutkin on esitellyt eläimiänsä, niin täten mullakin on oikeus esitellä omani. Etenkin koska Elmo on... Täysin omaa luokkaansa! Elmo on kaksi vuotias labradorinnoutaja, josta on moneksi. Se osaa olla (erittäin) villi, mutta joskus sekin hyytyy ja rauhoittuu.

Ajattelin että on parasta antaa hyvä ensivaikutelma, koska kyseessä on kuitenkin maailman paras koira. Elmo onnistuu myös aina kameran edessä ja osaakin olla kuvauksellinen piski.Okei, saatoin vähän liioitella aiemmin, ei Elmo aina kovin kuvauksellinen ole, tai no ehkä jollain omalla tavallansa. Ennen kun tämä koira meidän taloon astui, olin elänyt siinä harhaluulossa ettei eläimistä saa "huonoja kuvia". Tärähtäneitä ja huono laatuisia kyllä, mutta sitten se, että kuinka tärähtäneelle se kuvattava voikin näyttää.
Ennen viimeistä kuvaa, älkää heittäkö mitään "ELÄINRÄÄKKÄYSTÄ!!!!" -kommentteja, Elmoa ei rääkätty, se istui siinä ihan omin avuin ilman että yritti rimpuilla pois, ukulelea se ei kuitenkaan itse pidellyt, mutta ei se sitä tuntunut häiritsevänkään.

Meidän pikku säihkysilmä <3

En tehnyt tätä nyt ihan vakavissani, mutta ei Elmoa kovin vakavasti voi ottaakaan. :D Jos en kuitenkaan muistanut tehdä selväksi pitäväni Elmosta, niin kyllä pidän. Elmo on mussukka <3

Heräsikö jotain ajatuksia vaikkapa näistä kuvista? Löytyykö muiltakin hölmöjä lemmikkejä?
Huomatkaa myös aikasemmin tekemäni kynsipostaus!

10 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

Kolmas kuva ylhäältä on ihan paras! Mahti ilme! :D

Mirja kirjoitti...

Taitaa olla Elmo aika mahti hemmo :) Aivan IHUNA!!! Mun seuraava tuleva koira on labbis. Ollaan jo isännän kans se sovittu... mutta vielä ainakin komisen vuotta tarttee odottaa jotta mun poitulit kasvais... ja itellä ois enemmän aikaa kasvattaa koira :)

RvaM. kirjoitti...

Voiiii eeeeiiiihhhh :D:D
Toi naurukuva, koira tekarit suussa, miehellekin oli pakko näyttää,niin mahtava :D Ja skitta kans, aika räyhee!

Meillä on tuo Hömppä koira. Pieni ja sekarotuinen neiti. On kyllä persoonaa kylliksi.. Nytkin kun on hirvetysaika , ja Marsulla on juoksu, niin oon kauhulla ajatellut sen raukan hirvikoiran kohtaloa joka meidän pihaan erehtyy :) Ei se vihainen ole, se vaan on hyvin itseriittoinen :D
Ps. mukava blogi:)

Petra! kirjoitti...

Unikas: Joo, se on munkin lemppari noista :D
Mirja: Elmo on kyllä ihana. :) Jokos oot päättänyt minkä värisen labbiksen haluat? Kannattaa hankkia maksanruskea, ne on yli söpöjä (etenkin ne joilla on vaaleanpunanen nenä) :)
RvaM.: :D Elmo näyttää vähän typerälle selällään maatessaan ku noi sen hampaat tulee tuollee esiin, sillä on siis vähän liian lyhyt alaleuka niin oikein korostaa sitä vielä :)
Voi voi, toivottavasti ei satu joku koira parka sinne eksymään. :D
Kiitos!

Mirja kirjoitti...

Maksanruskea ois kyllä ihana kieltämättä, mutta niitäpä taitaa olla aikapaljon harvemmin saatavilla kuin noita vaaleita tai mustia. Mun Nestorillahan (mun entisellä koirallani siis) muuten oli vaaleenpunainen kirsu ja siis niin ihanan possunenu että <3

aamuetana kirjoitti...

Hhah toi kolmas kuva (ylhäältä) aivan paras!!! :D
On muuten vähä saman näköne koira ku meil :D

Petra! kirjoitti...

Mirja: Se voi kyllä olla, ei tuu ainakaan törmättyä niihin niin usein kun noihin mustiin ja keltasiin. Koirat (ja kissat) joilla on vaaleenpunanen nenä on vaan jotain niin sulosta <3
aamuetana: Kieltämättä! :D Minkäs rotunen sulla on?

anni kirjoitti...

haha ihania kuvia! mekin ollaan otettu koirastamme aurinkolasi-kuvia sun muita, se on ihan vaan hassua :)
http://annis--life.blogspot.com/
oma blogini

Fakkari♥ kirjoitti...

Voivitsi sulla on ihana koiraa!<3

Petra! kirjoitti...

anni: Kiitos :D Koirista (tai eläimist yleensä) on vaan pakko ottaa ns hupikuvia!
Fakkari: hih, kiitos :)