20111027

Blue Da Ba Dee

Nyt ei teksti luista, ei sitten niinkun millään, sanottavaa olis mutta en osaa pukea mitään nyt kokonaisiksi lauseiksi. Siispä tällä kertaa tyydytään tähän : kynsillä tällä kertaa erittäin tumman sininen e.l.f.:in lakka ja Color Clubin de-luxe-cious. Lopussa vielä vähän ikäkriiseilyä.... :D

Sitten vielä otsikkoon liittyen. Kuinka moni muistaa Eiffel 65 - Blue Da Ba Dee kappaleen? Itselleni muistui kyseinen kappale mieleeni miettiessäni mitä laittaisin otsikoksi ja ainoa asia mitä päähän tuli "no kynsissä on sinistä" ja sitten se alkoi soimaan päässäni. Eikä lähtenyt pois. Hullua ajatella että siitäkin kun kyseinen kappale luokiteltiin suureksikin hitiksi on jo yli kymmenen vuotta. 10!! Tässähän alkaa tuntemaan jo itsensä vanhaksi, mutta enhän minä ole vanha? Vai olenko! Apua, ikäkriisi. Oletin tämän tulevan vasta reilun vuoden päästä, kun ikä vaihtuu uudelle vuosikymmenelle, vaikka silloinkin vasta(?) toiselle.
Mulla on täällä nyt yksin itseni kanssa ilmiselvät nostalgia(ysäri)bileet menossa, musiikit kaakossa. Ja naapurit arvostaa!

Eiffel 65 - Blue Da Ba Dee


Mitkä kappaleet on teille nostalgiatunnelmia kohottavia
? :)

3 kommenttia:

Mari-Liis kirjoitti...

Ihana värimaailma noissa kynsissä! :)

Fanni kirjoitti...

tuo samainen biisi soi harmasen päivä mun päässäni :D tulee mieleen kun oli pieni niin kuunneltiin tätä levyltä ja tanssittiin :) on myös kivat kynnet!

Petra! kirjoitti...

Mari-Liis: Kiitos! :)
Fanni: Kiitos. Tää biisi on varmaan jumittunut jokaisen 90-luvulla syntyneen päähän ikuisiksi ajoiksi. :D