20110608

e.l.f. :iltä tilaaminen ja viimesimmät ostokset

Olen nyt kaksi kertaa tilannut elfiltä, täällä kokemukset viime kerrasta. Tästä pääsee nettisivuille ja valuutan voi muuttaa euroiksi klikkaamalla tuolla melko ylhäällä olevaa EU-lippua. Hinnat ovat erittäin halpoja ns. normi puolella (yleensä ainakin 1.7e/kpl mm. kynsilakoista, huulituotteista ja siveltimistä). Lisäksi siellä on mineral ja studio puolet missä hinnat ovat vähän suurempia, mutta ei niistäkään paljoa kirpaise tilailla. Tuotteisiin olen ollut tyytyväinen ja hinta-laatu suhde on vähintäänkin kohdallaan. Postimaksut ovat kiinteän 4.5e/tilaus.
Olen itse tilannut kynsilakkoja, joista toiset ovat olleet peittävämpiä, kuin toiset, kuitenkin kaikki on peittänyt viimestään kolmannella kerroksella (Lilac ja Mint Cream). Lisäksi tilauksiini on lukeutunut peitepuikko, huulipunia ja -kiiltoja. Tällä kertaa luokseni saapui myös siveltimiä. Peitepuikko toimi, normaalin puolen huulipuna oli melko kovaa, joskin pysyvää sen vuoksi, mineral puolen huulipuna pehmeämpää (pysyvyydestä en tiedä). Siveltimiinkin olen tyytyväinen näin ensivaikutelmien mukaan, tosin poskipunasiveltimestäni lähti melko paljon karvaa paketin avattuani. Karvoja varovasti nyittyäni pois ei niitä enään ole irronnut, toivottavasti liimaukset eivät petä.
Itse olen tilaukseni maksanut Visa Electonilla, joka vaatii kuitenkin nettipankkitunnukset tunnistautumiseen, mutta tämän lisäksi kauppaan käy käsitykseni mukaan myös PayPal, mastercard ja Visa Credit.
Tilaukseni on saapunut perille n. viikossa, päivän pari alle. Paketti on ollut hyvin pakattu, paketissa mm. kuplamuovia suojana, eikä ainakaan omalle kohdalleni ole rikkinäisiä tuotteita postin vaikutuksesta tullut.

Sitten viimeisimpään tilaukseen:
Tilasin kaksi kynsilakkaa, kolme sivellintä, mineraalimeikkivoiteen ja kolme huuli asiaa. Lisäksi paketissa oli kavereideni ostoksia. Swatchasinkin kynsilleni Nooran paria kynsilakkaa (luvan kanssa), joiden tilausta itsekkin harkitsin.

Pikkurillin ja keskisormen lakat ovat omiani, lakat 1.7€/kpl

Dark Navy: Peitti jo ensimmäisellä kerroksella, 'tasoitukseen' toinen kerros. Kuivui melko 'mattaisaksi', ei kuitenkaan ihan mataksi.. Kuvassa myös päällyslakka. Erittäin tumma sävy, lähes musta, valosta riippuen.

Fire Coral: Kuvassa yksi kerros, peittää hyvin, käyttöön laittaisin kyllä vielä toisenkin kerroksen. Sävy on aikalailla kuten kuvassa, vähän niinkun oranssin punainen.

Smoky Brown: Kuvassa kaksi kerrosta, ei mikään päittävyyden hirmu, kolmannella jo peittää kuitenkin hyvin.

Desert Haze: Kuvassa kaksi kerrosta, kolmannen kyllä pistäisin vielä. Sävy vähän niinkuin Latte kahvi.

Tummempi: Purple Pleaser ,vaaleampi: Gum Pink. Gum Pink ainakin peittää, kuvassa yksi kerros molempia, Purple Pleaser Gum Pinkin päällä.
Puuterisivellin, synteettistä karvaa, pehmoinen kuin mikäkin. 4€

Poskipunasivellin, synteettinen josta lähti karvaa melko paljon, mutta aikani nyittyäni ei ole enään lähtenyt yhden yhtä. 4€

Fan Brush, aitoa karvaa. 1.7€

Meikki'voide', oon kokeillut peittävämpiäkin, mutta kun laittaa vähän enemmän peittävyys on parempi. Jättää todella luonnolisen lopputuloksen ja tuntuu erittäin kävyelle naamalla (ei tunnu tunkkaselle, ei tunnu oikeastaan millekkään). 4€

Huulipuna: Cool Coral (mineral puolelta) 4€, huulikiilto Juiced Berry (tahmaisen tuntuinen) 1.7€, oikean puolimmainen: luscious liquid lipstic Strawberry 1.7€.

Pirun vaikea kuvata, kuvassa siis Cool Coral huulipuna. En saanut oikeaa sävyä millään vangittua kuvalle. Väriä tulee ja tuntuu pehmoiselle ja ehkäpä kosteuttavallekkin huulissa. Pysyvyydestä ei tietoa.

Liquid Lipstickiä huulissa. Pehmoisen tuntuinen ja oon tähän aivan ihastunut. Väriä tulee, mutta ei ihan niin paljoa kuin normaalsita huulipunasta.

Ei kommentteja: