20110619

Vihdoin!

Pitkästä aikaa näillä aiheilla! Eli vihdoin kynnet, jotka piti tänne pistää jo perjantaina. Oon nyt viimeajat pomppinut paikasta toiseen ja loikkaisenkin seuraavaksi Mäntsälään (terveisiä kaikille mäntsäläläisille, törmäillään teidän kotikulmilla!) viikoks tai kaheks. Nää kynnet jotka tänne nyt vihdoin tiensä löysi on kuvattu vähän turhan myöhään, mutta syynä tälle juurikin se, etten kotonani ole ollut. Kuitenkin: halusin taas koittaa jotain muuta ja tein sit näin. En tiedä miks. Niin ja tosissaan Mäntsälässä ollessani saattaa koittaa pieni blogihiljaisuus, tai sitten pistän tänne kaikkee muuta paitsi kynsiä, en varmana raahaa noita kaikkia lakkoja mukaan. Pari voin ottaa.
Lakat:
- Wild and Crazy: Neon Light
- Wild and Crazy: Summer Neon
- Miners: Marshmallow

Kumpi on parempi, parin viikon hiljaisuus vai se että pistän tänne kaikesta muusta (esim elämästä.......) juttua?

6 kommenttia:

ooka kirjoitti...

Kirjoita vain jostain muustakin kuin pelkistä kynsistä (:
Sellastakin lukee mielenkiinnolla (:

julia kirjoitti...

juu mielummin jotain muuta kun hiljaisuus :)

Noora kirjoitti...

Juttuu juttuu mut mitääääääää? :D:D:D Eihän miul oo mitään tekemistä kun sie lähet! Täytyy varmaan omistaa seuraavat pari viikkoo lukemiselle.... :D

Petra kirjoitti...

ooka: Kiva kuulla ja jotain koitankin tänne väkerrellä. Pistin kyllä myös varulta kynsikuvia tuonne pahanpäivän varalle talteen. :)
julia: Eilisestä postauksesta voikin ehkä todeta että tähän päädyin. :D Ehkä jotai fiksumpaa kuhan vesivade loppuu.
Noora: Kyllä sulla on!!!! Ja hei, lukeminen on jees. Otin jopa 3 kirjaa mukaan itekki tänne, joista kaks on puoliks luettuja. Ja kyllähän tuota jonkunmoista shaibaa tänne saa survastua. Tuo ehkä lisää elämää tähänkin blogiin.

Niin ja tosissaan, eilinen oli vähän läppä...

Laura-Maria kirjoitti...

Petra paniikis :D:D:D

Petra kirjoitti...

no pitäähä sitä vähä olla.... :D:FJHNusojjnkjcfldjgmnm