20110407

e.l.f. tilaus + swatch

Eli tilasin e.l.f.iltä joku aika sitten jonkun verran tavaraa. Siellä oli niin halvat hinnat että vähän innostuin ja päätin tilata kerralla sitten jo vähän enemmän, kun tarkoituksena oli ostaa vain yksi sivellin (tai kaksi), joka jäikin sitten ostamatta loppu peleissä.. Kuitenkin tässä tilaus kokonaisuudessaan:


Kaikkia värillisiä lakkoja kokeiltuna kynsille

Hilelakka (pohjalla toinen elfin lakka) 1573 Twinkle, todella ihana lakka. Tässä on kultasen ja sellasen sinertävän värisinä kimaltelevia hileitä. Tuossa kuvassa 1 kerros ja tuli ihan riittävästi jo silloin.

Metal Madness 1570. Peittävää, jo 1. kerros peitti melko hyvin, mutta toinen kerros teki väristä näyttävämmän. Lakka on metallinen ja lisäksi seassa on pieniä hileitä.

Fuchsia 1547. Peitti jo ensimmäisellä, mutta toinen kerros sai lakan täysiin oikeuksiinsa, kuivui melko nopeasti. Kuvassa väri ei ole ihan niin kirkas kuin oikeasti (koko käden kuvassa lähempänä todellisuutta)

Lilac 1557. Kuvassa näyttää aivan liian harmaalle. Ei kovin peittävää, tähän pistin kolme kerrosta, jos pistää valkoista lakkaa alle toimii kahden kerroksen jälkeen jo hyvin ja näyttää huomattavasti paremmalle, huomenna tulossa ko lakasta kuvaa in action.

Mint Cream 1556. Ensiksi pidin yhtä huonosti peittävänä kuin Fuchsiaa, loppujen lopuksi toimii _paljon_ paremmin. Kuvassa kolme kerrosta, peittää silloin hyvin. Tämäkin lakka huomenna in action.

Chocolate 1540.  Ensiksi: anteeksi huonosta kuvasta ja lakkauksesta, tein näitä melko kiireessä. Mutta tämä lakka peittää toisen kerroksen kohalla jo hyvin (melkein yhtä peittävää kuin Fuchsia), kuvassa on kaksi kerrosta. Tämä lakka on melko lailla suklaan väristä, kuten nimestä voi päätellä.

Huulipuna on 7703 Seductive. Puna on vähän kovempaa kuin muut omistukessani olevat. Hyvää on silti. En osaa kuivailla sen paremmin. Kyllä tästä väriä tulee:D

Ja ilman suurempia esittelyjä vaille jäi:
- All Over Cover Stick 3201 Apricot Beige (=peitepuikko)
- All Over Color Stick 3105 Golden Peach (=ömh... en tiedä miten kuvailisin, ostin huulipuolelta ja sopiikin tuomaan kullertavaa sävyä punan päälle, on vain melko kovaa)
- Matte Finisher Nail Polish 1590 (=mattalakka)
- Eyebrow Kit 81303 Dark (=kulmakarvojen meikkaamiseen)

2 kommenttia:

julia kirjoitti...

ihana toi suklaanruskee lakka! =)

Lilja kirjoitti...

Itsekkin pidän kovasti! Etenkin kun mulla ei ole ennestään ollut omistuksessa ruskeaa lakkaa! :)