20110419

Uutta

Käytiin Nooran kanssa kahtelemassa Seppälästä vaatteita ja koruja, mutta eksyttiin kuitenkin kosmetiikka puolelle, josta kaikki ostoksetkin tuli. Olen nyt monen monta kertaa hillinnyt itseni Seppälässä, enkä ole sieltä mitään kynsiin tm liittyvää ostanut, joten johan oli aikakin. Kyseisenä päivänä oli 'osta 3 maksa 2' jutut menossa ja tästä syystä lähti mukaani kaksi 'ylimääräistä' lakkaa. Lisäksi siellä oli myös tarjous wet n wild -tuotteista, kun ostat yli 15€ saat meikkipussin kaupanpäälle, joka sisältää viisi lakkaa. Ostettiin Nooran kanssa puoliksi sillä 15€ ja jaettiin ilmaistavarat, 3 lakkaa minulle, 2 lakkaa + meikkipussukka hänelle. Kuvissa esiintyvät pikku lakkapurkit ovat niitä ilmaisia.

Uudet kynsituotteet, lisäksi ostin uuden luomivärin. Kynsilakat Seppälästä, timanttikiekko ebaysta.Lakat vasemmalta oikealle:
- Wet n wild E437F Blazed
- Wet n wild E207A Bite the Bullet
- Wet n wild E209B Candy-licious
- Wet n wild E202A Break the Ice

Lakat vasemmalta oikealle:
- Wet n wild E446C Caribbean Frost
- Wild and Crazy W78 Super Dooper Blue
- Wild and Crazy W191 Super Star
- Wild and Crazy W260 Chunky Chow

Lähiaikoina tulossa näillä lakoilla tehtyjä kynsiä, joten en viihtinyt swatchata näitä!

2 kommenttia:

Secai kirjoitti...

Voi tuota timanttihyrrää! :> Haluun nähä jonkun supersähkönsinisen lakkauksen...

Lilja kirjoitti...

Mulla on tuolla varastossa yks lakkaus mihin käytin sitä sinistä, mutta se ei oo kyllä supersähkönsininen. En keksi miten saisin sen täydellistäkin täydellisemmäks sen lakan :( Ja joo en oo vielä kertaakaan käyttänyt noita timantteja mutta huokuttelee kokoaika!! :D