20110401

Lemonin uusi mahdollisuus

Mulla on lojunut laatikon pohjalla Wild and Crazyn vihreä lakka uutta mahdollisuuta näyttää voimansa jo n.vuoden. Tänään päätin sen mahdollisuuden antaa, onneksi. Toi on jäänyt käyttöä vaille, koska ekoilla kerroilla se ei jotenkin iskenyt muhun. Nyt tykästyin tähän ja en aio luopua tästä, ainakaan vielä (se on ollut lentämässä roskikseen tähän mennessä kokoajan, en vaan ole raaskinut sitä tehdä). Päätin yhdistää sitä Beauty Uk:n keltaseen lakkaan ja koristella Milleniumin mustalla, pohjalla on Dependin valkoista(joka vei viimeisensä tämän lakkailun takia).Aatelkaa neonisti näitä katsellessa, tää on tää tuttu probleema; neon värien vangitseminen kameralle!

Oon tänään tehnyt jo kolme kertaa silmämeikit, mutta koska en ollut tyytyväinen kahteen ensimmäiseen, päädyin tekemään perus ruskeella sitten.. Toi ruskee on kiva kun se on lämpimän sävynen niin se korostaa hiiren verran mun silmiä. Ensimmäisessä kuvassa värit näkyvät totuudenmukasesti.
Kohta tulee mulle kyyti jotta pääsen viettämään äitin 50-vuotis synttäreitä, ostettiin sille lahjakortti kauneushoitolaan lahjaks, toivottavasti tykkää.

4 kommenttia:

Krista kirjoitti...

"Aatelkaa neonisti", miten sä keksitki sanoo tollei :D Ja jos joskus tekee mieli luopua jostai kynsilakasta, ni tarjoo sitä eka mulle.. :D

Petra kirjoitti...

:DD en tiiä. Ja joo voin kyllä sulle ruveta tarjoomaan asioita, yleensä mulle tulee sillon sitä pois lähtevää kun mun oma on loppumaisillaan ja oon kerennyt jo ostaa uuden enkä jaksa käyttää vanhaa loppuun. :D ja toinen juttu oli mun keltanen kräkle joka jäi käyttöä vaille. :D mutta pistän varmaa kuun lopuks elfille tilauksen niin jos sua kiinnostaa osallistua tilaukseen ilmottele (siellä on mm. halpoja kyns lakkoja n.1.75e/kpl) ja sillon multa vapautuu puol purkkia mattalakkaa joka on vähän paksuuntunut. :D

Krista kirjoitti...

Hhooo, voisinki vilasta niitä sivuja, jos siellä ois jotai mitä himottais :D

Petra kirjoitti...

http://www.eyeslipsface.co.uk/ tilataan sit täältä eikä jenkeistä, hinnat ruottalaisittain :D postikulut on n4e, mutta jos kolmeen pekkaan maksetaan niin..