20110923

Yllätyspakkaus

Ostelin kesällä ebaysta vähän kaikenlaista kynsikrääsää, mutta valitettavasti "matkanvarrelle" oli yksi paketti jäänyt. Ollessani muualla (mökillä ja leirillä) veljeni lastasi postini sängylleni, mutta koska sänkyni on toiminut myös eräänlaisena istuimena,ollessaan olohuoneen ainoa istuttava paikka (lattian lisäksi), olikin yksi paketti päässyt putoamaan sängyn taakse. Tajusin paketin uupumisen jo kesällä, mutta luulin sen jääneen postiin jumiin, mutta koska olen laiska, en jaksanut asialle tehdä mitään, ONNEKSI. Nyt sähkotupakan laturia (kyllä, luit oikein) etsiessäni, löysinkin sängyn takaa mystisen hopeisen paketin. Otin sen käteeni ja ihmettelin että mikä se on, käännettyäni sen tajusin kyseessä olevan postipaketti täynnä jotain ebaysta. Olin päässyt jo unohtamana koko asian, mutta mikä riemu siitä tulikaan kun avattuani paketin sieltä ilmestyi 50kpl fimopötkylöitä. <3 Nyt koristelemaan fimokynnet, niistä lisää myöhemmin (jos ne onnistuu)!Tällaisia yllätyksiä saisi tulla useamminkin!

2 kommenttia:

Nails1820 kirjoitti...

Vähän kiva ylläripylläri!! :D Kerran minuakin odotti yllätys kun postipate toi yhtenä päivänä kirjeen ja olin sillee wtf mitä tää oikee sisältää ja sitten kun avasin siel oli hyrrä täynnä strassikukkia ja en yhtään muistanu et olin huutonetist ostanu sen ja ehdin jo kuvitella että joku halusi yllättää mut ja sitten (harmikseni) muistin et se oliki se huutonetist.....Mut oli se yllätys kuitenki! :D

Petra kirjoitti...

No onhan se silti kivempi saada asioita 'yllätyksenä', vaikka kyseessä olisikin unohdus. Se tunne kun avaa pakettia kuin joululahjaa on vaan parasta <3 =)