20110927

Kynsistä ja musiikista

Ennen en erityisemmin innostunut tekemään liukuvärjäyksiä kynsiini, vaikka niistä kovasti pidinkin, mutta kuten lähes tulkoon kaikki mun elämässä, myös kynsien koristelu menee ns. kausien mukaan.
     Jos multa kysytään millanen mun musiikkimaku on, on siihen valehtelematta mun parasta vastata sanoin "Kuuntelen kaikkea, paitsi iskelmää ja radiopoppia", sillä se on ainakin lähestulkoon totuus. Siltikin, mun musiikkimaku menee kausiluontoisesti, saattaa tulla kaksi kuukautta kestävä kausi, jolloin kuuntelen lähestulkoon pelkkää chill out, piano- ja viulumusiikkia (viime kevät), kun taas joskus tulee parisen viikkoa kestävä hetkoinen, kun musiikin kuunteluni painottuu vahvasti grindcore/death metal linjastolle. Näin käy myös kynsienkoristelussani. Toisena hetkenä suuressa kulutuksessa ovat strassit, kun taas parin viikon päästä haluan tehdä palloja kynnet täyteen. Nyt taitaa olla tulossa liukuvärjäys-/fimohetket.. Noh, se jää nähtäväksi.


Näitä kynsiä oli suorastaan helvetillistä kuvata, toisesta kuvasta taitanee saada parhaiten selvää!

Ootteko huomanneet itsestänne jonkinmoisia kausiluontoisia asioita?

ps. Jos nyt joku luulee, että mulla on jotain niitä vastaan jotka kuuntelevat pelkkää nrj:tä päivät pitkät, niin ei, kyseinen musiikki ei vaan iske itseeni. Ootte mussukoita kaikki, teitte mitä tahansa!
Kuullostinpas äidilliselle....

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas nätit kynnet! :)
Itellä menee niin musiikissa kuin pukeutumisessa esim. värien osalta kausiluonteisesti. Vuodenajat ovat myös yksi vaikuttava tekijä ja musiikkia kuuntelen aina fiiliksen mukaan jonka vuoksi musiikkimakunikin on suht laaja eikä rajoitu vain siihen yhteen genreen. :)

Noora kirjoitti...

Aaaaaaa mikä lakkaus... Tuo liukuväriyhdistelmä on rakkautta. 8))

Unikas kirjoitti...

Kyllä!
Olen huomannut kynsissäni kausia. Tummat/vaaleat sävyt, vinot/suorat ranskikset, konad, glitter, fimo, tarrat...

PaRaDeaD kirjoitti...

Tosi ihanat kynnet, tykkään! :)

Mulla ei niinkään kynsissä mene mitenkään kausittain, mutta musiikissa kyllä ehdottomasti, kutakuinkin samalla tavalla kuin sulla. :) Mulla on tosin radiopoppikausiakin. :D

Petra kirjoitti...

Serrated B: Kiitos! :) Ite en huomaa itsessäni pukeutumisessa eroja, toisaalta en siihen erityisemmin koskaan panostakaan.. :D
Noora: :))) kiitsa, tuu tänne niin voit lakkaa omat kyntes samoilla lakoilla!
Unikas: Noni, sielunsisaruksia löytyy ruudun takaa.
Paradead: Kiitos! :) Mun radiopoppikaudet taitaa rajottua vaan niihin hetkiin, kun istun jonkun kaverin autossa... :D

shiny kirjoitti...

Nää on tosi suloiset! hienosti toteutettu:)

Petra! kirjoitti...

Kiitos! =)