20110503

on siis kevät.

Jaksoin kuin jaksoinkin väkertää itselleni kynnet. Ajattelin tehdä kivan kesäiset kynnet piristämään päivää, joka on aikaisempia viileämpi ja pilvisempi ollut. Alle pistin Caribbean Frostia, jonka päälle Lumenen lakkaa. Kuvissa ei näy realistisesti kynsien pääväri, on se oikeasti huomattavasti vihreämpi. :)
Kiitos taaseen bloggerin kuvanlisäys ohjelmalle ja lakat ylhäältä alas:
- Lumene Natural Code
- wet n wild Caribbean Frost
- wet n wild Lime Time
- wet n wild Orange Fizz

6 kommenttia:

3nn kirjoitti...

oi söpöt! :)
ootko dotting toolilla tehny noi kukat?
pitää itekki koittaa joskus. :-)

Petra kirjoitti...

Kiitos :) On tehty dotting toolilla, kannattaa kokeilla, melkosen helppoa ja tulee ihan nätti lopputulos :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi söpöt kynnet kyllä : ) Itsekin tykkään kynsiä lakata, mutta pisteistä tulee aina jotenkin epämuodostuneita.. Väistämättä näin edelliset kommentit ja haluaisin kysyä, mikä ON dotting tool? Ja miten sitä käytetään?

Kiitos jos vastaat, ajattelin esittäytyä anonyymina :>

Petra kirjoitti...

Dotting tool on vähänniinkuin kynä, jossa päässä on pallo, kuten nuppineulassa. Niitä on erikokoisia joilla yllättävää kyllä tuleekin erikokoisia pisteitäkin sitten. Jos ko kapineita haluaa ostaa niin kannattaa turvautua ebayhyn, koska sieltä saa sellasia 5 dotting toolin paketteja n. eurolla. Käyttöhän toimii sisi niin että pistää pisaran lakkaa jollekkin alustalle ja sitten dippaa dotting toolin pallopäätä siinä ja sitten pisteitä vaan tekemään! Hyviä havainnollistavia kuvia voit vaikka googlesta katsoa, niin tajuat tän selityksen ehkä vähän paremmin. :)
Ja tottakai vastaan! :)

Petra kirjoitti...

Niin ja tosissaan jos ei halua ko välineitä ostaa, voi siihen tarkoitukseen käyttää myös vaikkapa nuppineulaa tai kuulakärkikynää (josta mieluusti musteet loppu) :)

Anonyymi kirjoitti...

Aa pitääpäs alkaa tilailemaan ;)