20110519

Kuluneet kivat kynnet

Lakkasin eilen kynteni, mutta en jaksa kuvata niitä nyt. Eli taaseen vanhoja kuvia.Valitettavasti kuvissa tarrat on ruvennut jo kulumaan ja strassejakin ainakin yksi kipale on lähtenyt pois. Musta alkaa tuntumaan että oon laiskistunut huomattavasti tässä viimeaikoina. Niin ja tällä hetkellä en voi olla suunnittelematta mun musadiplomin suoritusta, jota en varmaan ikinä saa suoritettua, varsinkaan kun en tunne meidän koulusta kunnolla ketään joka osais soittaa. Kyllä mä tän vuoden abeista tunnen mutta kaikki lähtee ties minne ympäri maailmaa pois Jyväskylästä. Mutta takasin lakkaukseen: alla on Wild and Crazyn Kilimanjaro, päällä Purple Glitter, lisäksi seppälästä ostettuja tarroja ja ebay strasseja.
--------------------------------------------------
Frooti Beauty -blogissa on arvonta, yllä olevasta kuvasta näkee palkinnon, eli Cliniquen tuotteita ja Urban Decayn luomiväripaletti. Arvontaan pääset klikkaamalla tästä.


Rebecca likes nails -blogissa on myöskin arvonta, palkintona lakkoja ja feikki konad laatta. Arvontaan pääset klikkaamalla tästä.

2 kommenttia:

Emmy kirjoitti...

Ihanat kynnet :) Toi Kilimanjaro täytyy pistää ostoslistalle :)

Petra kirjoitti...

Kannattaa, se on aivan ihanan väristä. Heti ostohetkestä lähtien se siirty mun lemppariks omistamistani vaaleansinisistä. :) Ja kiitos