20111123

Töpöttelyä

En ole jaksanut koneella viettää aikaa viimeaikoina, joten jäänyt blogigin vähän toissijaiseksi, mutta nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni! Kävin eilen hierojalla ja sehän muljuuttikin mun selän uuteen kuosiin ja sain samalla kasvo ja päähierontaakin. Suosittelen syvästi muillekin jos selkä on jumissa. Hieronnasta poistuessani tuntui kuin olisin painavan repun ottanut pois selästä. Jos jotakuta kiinnostaa niin kävin täällä Jyväskylässä siis Pulmusissa tämän hieronnan ottamassa. Ostin myös sen uuden kameran ja vaikuttaa ihan hyvälle, vaikka onkin tuollainen perus kamera. Nyt kuitenkin vielä näitä kännykällä kuvattuja julkaisematta jääneitä kynsiä.


Kynteni saivat pienoisen lyhennysoperaation tuossa jokunen aika sitten, mutta pituuden mukana tuntui inspiraation poikanenkin kadonneen. On se kyllä erilaista koristella lyhkäsepiä kynsiä.
En ole nyt omalla asunnollani joten lakkapulloni eivät ole lähettyvillä, mutta vaaleanpunainen lakka on merkiltään Flormar, sininen hilelakka on Wild and Crazy, kuin myös lakka jolla siniset pisteet on tehty.

5 kommenttia:

Unikas kirjoitti...

Ihana liukuvärjäys. Tykkään! :)

Petra! kirjoitti...

Kiitos! :)

Aurica kirjoitti...

Söpöt :) ♥

Mansikka kirjoitti...

Hei!

Sinulle on tunnustus blogissani: http://meikkileikkeja.blogspot.com/2011/11/blog-with-substance.html :)

Petra! kirjoitti...

Aurica: Kiitos :)
Mansikka: Kiitos kiitos, pittääkkii joskus tehdä tuo. :)