20111116

3d Ruusuja

Tarkotuksenani oli eilen kirjotella tänne jottai, mutta no mulla oli pienoinen krapula niin ei siitä mitään tullut. Mun tapoihin ei kuulu yleensä juoda viikolla, mutta mulla oli eilen syntymäpäivät (19vuotta mittarissa) ja me puoliks vahingossa päädyttiin juhlimaan ne jo maanantaina, näin ollen Laurakin pääsi mukaan juhlintaan. Eilinen olikin sitten omistettu pullakahvitteluun perheen kanssa. Sain äidiltäni rahaa lahjaksi ja aionkin ostaa jonkinlaisen kameran(pokkarin), joten toivon mukaan blogin kuvienlaatuun on tulossa parannusta!


Tilasin ebaysta tuollasia 3d ruusuja ja luulin niiden olevan kovia, mutta ne olikin tuollasia silikoonisia/kumisia/mitä lie. Ei meinannut pysyä kynsillä sitten millään! Ei saittuisi olemaan jotain hyviä vinkkejä, ettei hukkaan menis?Vihreä lakka on merkiltään La femme.

7 kommenttia:

hannele kirjoitti...

Kauniit kynnet ja ihanat värit!

Bambi kirjoitti...

Upean värinen tuo vihreä!

Somethingirly kirjoitti...

Toi vihree on ihana! Mulla ainakin pysyy kaikenlaise koristeet ihan vaan pikakuivattavalla, voithan myös kokeilla kynsiliimaa, poistamisen helppoudesa en sitten mene takuuseen...

-Kia-

Lumi kirjoitti...

Mulla on melkein samanlaisia kukkia, ja luulin kans ostaessa niiden olevan kovia.. mun kynsillä eivät ainakaan pysy millään, ei edes superliimalla :( Jos keksit jonkun toimivan kiinnitystavan niin välitä vinkki mullekin!

Petra! kirjoitti...

hannele: Kiitos! :)

Bambi: Ihtekkkii tykkään, mutta valitettavasti ei ole hirmusen peittävä.. :(

Kia: Aattelin vielä koittaa pika-/kynsiliimaa, jos sillä vaikka vahingossa pysyis. :)

Lumi: Joo ilmottelen! Ite aattelin just koittaa pikaliimaa, mutta saa nähä sit kuinka käy.. :D

Taru kirjoitti...

nätit kynnet :) noi ruusutkin on ihanat, mut harmi jos ne tippuu jatkuvasti :((

http://my-little-addictions.blogspot.com/

Petra! kirjoitti...

Kiitos! :) Joo, jäänyt käyttämättä noi, kun ei ne vaan millään pysy..