20120229

Elämä lätäkön takana

Oon nyt oleskellut täällä Tanskassa kuukauden, enkä yhden yhtä päivitystä kynsipuolesta ole saanut aikaiseksi. Miksi? Aika ei vaan riitä ja sillon kun aikaa on ei sitä jotenkin huvita käyttää edes kynsien laittamiseen. Asiaan saattaa myös vaikuttaa se, ettei mukanani ole mitenkään huisin paljoa kynsilakkoja tai kynsienkoristelu härpäkkeitä. Haluan kuitenkin että kynteni näyttävät siisteiltä ja koska host äidilläni on geelikynsien tekovälineet, niin olen aloittanut geelikynsien kanssa elämisen. Täällä sain myös kätösiini enstemmäistä kertaa geelit joten laatu ei päätä huimaa, mutta tekemällä oppii.

Ensimmäinen aikaansaannos:

Olen yrittänyt pitää tämän blogin enemmänkin näin kynsiasioissa pysyvänä, mutta eiköhän tännekin tule jotain päivitystä siitä olenko elossa. Jos kuitenkin jotakuta mun elämä kiinnostaa niin sitä varten on mun au pair -blogi. Mutta kuten ehkä rivienvälistä pystyi lukea: päivitystahti ei tule olemaan parasta mahdollista, koska en lakkaa kynsiäni täällä jatkuvaan, etenkin kun muhun on iskenyt oikein pliisu nude kynsivaihe..

Olisi myös erittäin kiva kuulla vinkkejä näin geelikynsien tekoon liittyen. Mitään kivoja pikku vinkkejä?

2 kommenttia:

powderpuff kirjoitti...

Heippa,blogissamme on palkinto sinulle! :))

http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

Eva Tornado kirjoitti...

Hi! I like your blog, it's so cute! Follow me on Bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/3831007/ko-tecom-kisses-from-europe Love&kiss